De meest bekende haartrends van 2015

Het blijft lastig, zoveel haartrends op het moment en toch zul je iets moeten kiezen.

Ik bedoel je wilt jezelf blijven en toch modebewust voor de dag komen. Wie zegt dat ze niks geven om mode liegt want stiekem is iedereen ermee bezig en wil iedereen er graag leuk uitzien. Vandaag bespreek ik een paar prominent aanwezige haartrends en dan laat ik jou besluiten wat je mooi vind en wat niet, ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties.

De Lob
Lob  De Lob, beter bekend als een boblijn maar dan een langere variant. Dames met erg lang haar nemen vaak een Lob, omdat de overgang naar korter haar dan minder extreem is. Ook is dit uitermate geschikt voor dames die eens wat anders willen. Vrouwelijk en modieus.

De korte Bob
Angled-Bob-Haircut-Pictures De korte Bob, het is een reguliere boblijn maar dan korter. Het is stoer, gewaagd en toch vrouwelijk geschikt voor dames die niet extreem kort willen.

De regulier Bob

regulier bob De regulier Bob, dit is hoe we hem allemaal kennen. Voor langer en dan met schuine hoek geknipt naar achter toe steeds korter. Dit is een flirty, vrouwelijk kapsel.
De Pixie
pixie-haircut
De Pixie is ook niet meer weg te denken, verschillende celebs hebben deze gewaagde look al gekozen. Geschikt voor de pittige dames onder ons die er 100 % zeker van zijn dat ze dit willen. Dit is niet een kapsel wat met een paar weken weer groeit naar lang haar.

Geschoren haar
miley
Geschoren haar, ik noem het ook wel De Miley. Geschikt voor de echter daredevils onder ons, met een flinke dosis zelfvertrouwen. Dit staat niet iedereen dames, dus denk goed voordat je zoiets doet.

Lang haar
waves Dames niet getreurd, lang haar blijft altijd in de mode en zal ook altijd blijven bestaan. De andere kapsels zijn bedoelt voor de dames die zo nu en dan wat anders willen.

Dames, nu gaan we het hebben over kleurtrends, ook daar zijn er meerdere die niet meer zijn weg te denken.

balayage-hair-trend index Balayage
Een speciale techniek van highlights zetten om het haar een sunkissed uitstraling te geven. Balayage is geschikt voor zowel bruin als blond haar, super toch! Ombre is uit en dit is DE nieuwe haartrend.

kylie pink purp Pastel
De pasteltinten, geschikt voor donker en licht haar. Kijk wel voor een goeie salon om het te doen, het is niet iets om thuis te proberen tenzij je van nature lichtblond haar hebt.

4ff6b05569398c841fbb700d3fd8a5ad_f1115 d7b0bab7bf58a7ad240ef68da02151f5 color Creatieve kleuren

De naam zegt het al creatief-met-kleuren bij deze kleurtechniek kunnen alle kleuren van de regenboog toegepast worden. Hier is absoluut een goede kapper vereist, dit kan niet iedereen.

Zo dames dit waren zo snel de meest bekende haartrends op een rij.

Nu vragen jij je af, wat heeft Kelly?

Op dit moment heb ik een korte boblijn met een Paarse/zwarte kleuring. (zie foto.)

11149504_930999773619282_7641583892459104407_n

Genoeg voor nu, tot de volgende keer dames.

Liefs

Kellslovelylifestyle

Plaats een reactie